About

Hoiii,

Even voorstellen! Ik ben een trotse mama van 2 prachtige en gelukkig gezonde kinderen.

Sinds 2015 ben ik “teruggekeerd” naar de Islam, dit heeft een heleboel verandert in mijn leven, in positieve zin!

Niet heel veel mensen zijn op de hoogte van mijn bekering, voornamelijk omdat ik bang ben voor de reactie van mijn naasten. Dit brengt soms wat moeilijkheden en obstakels met zich mee, maar die wegen bij lange na niet op tegen het feit dat sind ik ben bekeerd ik gelukkiger ben dan ooit. Ik heb nu het gevoel dat ik precies ben waar ik moet zijn in mijn leven.

Voordat ik de Islam omarmde was ik rusteloos, ongelukkig en kon ik mijn draai in het leven maar niet vinden.

Ik voel me gezegend dat ik het geluk heb gehad, dat er een heel bijzonder iemand op mijn pad is gekomen, de manier waarop hij sprak over de Islam, met zoveel overtuiging en liefde, raakte mij.

De misvattingen en vooroordelen over de Islam zijn zo gigantisch, ook ik geloofde alles wat de media ons liet zien. Door hem ben ik gaan nadenken over dat alles, en ben ik me gaan verdiepen in de Islam.

Al heel snel verdwenen al mijn vooroordelen, in de Islam voelde ik me thuis. Ik vond in de Islam alle antwoorden die de Bijbel en het Katholieke geloof mij niet konden geven. In de Islam vond ik rust. Ze zeggen Allah leid wie Hij wil, en ik ben ontzettend blij dat Hij ook mij naar de weg van het ware geloof geleid heeft!

Dit blog gaat voornamelijk over mij, mijn geluk en struggles in het dagelijkse leven, maar ook de dingen die me bezighouden. De zoektocht naar leuke kleding, boeken die ik lees of wil lezen, DIY’s, enz.

Natuurlijk ook over de Islam, wat ik leer, wat nieuw voor me is, en hoe ik daarmee omga als “nieuwe” moslima, in welk opzicht het mijn leven verandert, hoe ik me erbij voel en alles wat daarbij hoort.

Het lijkt me leuk om mijn ervaringen te delen met dit blog, en hopelijk is het leuk genoeg om te lezen 😉 , en volgen jullie mijn blog!

XOXO

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s